Fiskebloggen

Tips Fiska Lake!

Välj en grov utrustning ämnad för lakfiske, alltså tjocka starka linor Fibe Premium Ice Line Transparent – Jungler.se och krokar Mustad Göskrok – Jungler.se samt tunga pirkar som skramlar så att det hörs G. Eriksson Stor-Virus 75mm 2 Pingel K – Jungler.se


Mäskning är ett måste för att locka fram laken, så en bit abborre, strömming, räkor etc. på kroken är bra beten.

Lakfiske är ofta ett mörkerfiske och tänk därför på säkerheten, gå inte ensam!

Isdubbar HANSA-DUBBEN isdubb – Jungler.se , bra ljuskällor som pannlampa Kombatuk Predator Pannlampa – Olivgrön – Jungler.se och mobiltelefon


Gör det bekvämt för dig med en brasa YXA GYTTORP 27,5 CM – Jungler.se , ARC Explorer USB Tändare – Camo – Jungler.se och kläd dig varmt för nattfisket är kallt glöm inte matsäcken PATRIOT PIMPELSKRYLLA/RYGGSÄCK – Jungler.se det ökar trivseln.


Relaterade inlägg

One Thought to “Tips Fiska Lake!”

  1. Björn

    TACK SÅ MYCKET FÖR TIPSET

Leave a Comment